Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Intrús. Jazz pel forat del pany | Sergi Sirvent & David Viñolas

Conciertos, Culturales

  • Intrús. Jazz pel forat del pany | Sergi Sirvent & David Viñolas

Ciudad: Sant Feliu Sasserra

Lugar: Plaça de l'Església

De sábado 10 septiembre 2022, 12:00 h a 13:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 10 sept.
12:00 h
Finalizado
Sergi Sirvent & David Viñolas Recreacions tímbriques: De Mompou a BartókAquests dos músics amb amplia trajectòria i experiència... Leer más

Sergi Sirvent & David Viñolas

Recreacions tímbriques: De Mompou a Bartók

Aquests dos músics amb amplia trajectòria i experiència en infinitat de projectes diversos fa anys que es coneixen, però més enllà de tocar informalment en algunes sessions no ho havien fet mai en un projecte comú tot i que les ganes fa molt temps que existien. Frederic Mompou i Béla Bartók han resultat ser el catalitzador d'aquesta trobada.

El músic i compositor Sergi Sirvent, des de la seva època d’estudiant s’ha sentit molt afí en l’obra d’aquests compositors i en la forma d’entendre la música.

Viñolas per la seva banda, des de fa uns anys s’ha sentit atret per la corrent estètica de finals del segle XIX i XX, el que el va portar a descobrir aquests compositors que el van captivar des del primer moment.

La confluència i la visió que tenen ambdós artistes de l’obra d’aquests compositors els ha portat a rellegir algunes de les seves peces i imprimir-hi la seva visió particular mitjançant el llenguatge del jazz i la improvisació.


MÉS INFORMACIÓ A: www.llucanes.cat/intrus/