Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Invisibles

Conciertos

  • Invisibles

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

Inicio: viernes 19 noviembre 2021, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 19 nov.
20:30 h
Finalizado
Inspirat en l’obra teatral de Juan Diego Botto Un trozo invisible de este mundo, pretén contribuir a la VISIBILITZACIÓ de les persones... Leer más

Inspirat en l’obra teatral de Juan Diego Botto Un trozo invisible de este mundo, pretén contribuir a la VISIBILITZACIÓ de les persones migrants, treballant des de la música com a instrument descriptiu, de denúncia i d’empoderament. Invisibles narra en forma de fotografies musicals el procés migratori sud-nord, intentant copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que el migrant subsaharià ha d’afrontar en tot aquest viatge. La posada en escena, les projeccions fotogràfiques, el repertori variat, i eclèctic, configuraran una experiència musical transformadora.


Prevenció de la Covid-19:

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.