Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Isaac (Cinema a la Fresca) (Cloenda temporada 2020)

Cine

  • Isaac (Cinema a la Fresca) (Cloenda temporada 2020)
Agotadas

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Cinema Ribes - Centre Parroquial

De sábado 12 septiembre 2020, 22:00 h a 23:40 h

Ver descripción del evento
Nacho (Pepe Ocio) i Denis (Iván Sánchez) tornen a retrobar-se en una festa després de 16 anys separats. Tots dos reprenen la seva amistat... Leer más

Nacho (Pepe Ocio) i Denis (Iván Sánchez) tornen a retrobar-se en una festa després de 16 anys separats. Tots dos reprenen la seva amistat fins al punt en què Nacho li confessa al seu vell amic que no pot concebre fills amb la seva dona Marta (Maria Ribera). Denis els proposa que la seva dona, Carmen (Erika Bleda), sigui la seva mare subrogada a canvi de diners que necessiten per complir el seu somni: obrir un restaurant. Les dues parelles aniran entrellaçant cada vegada més, a mesura que passin més temps junts, posant a prova la fidelitat i la lleialtat a l’buscar la felicitat que no aconseguien trobar.

Mª Ángeles Hernández i David Matamoros són els encarregats de dirigir l’adaptació de la novel·la d’Antonio Hernández Centeno, El dia que va néixer Isaac.

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Drama

Durada: 100 min

Director: David Matamoros i Àngeles Hernández

País: Espanya

Idioma original: Castellà