Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ivette Nadal. L'àngel i la infermesa de les cançons

Música

  • Ivette Nadal. L'àngel i la infermesa de les cançons
  • Ivette Nadal. L'àngel i la infermesa de les cançons
  • Ivette Nadal. L'àngel i la infermesa de les cançons
Agotadas

Ciudad: Sentmenat

Lugar: Jardins de cal Milionari

De sábado 18 julio 2020, 22:00 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 18 jul.
22:00 h
Finalizado
Entrada vàlida fins a 10 minuts abans de l'actuació. Recital poètic i musical. Ivette Nadal (veu i guitarra). Cicle de cantautores“L’àngel... Leer más

Entrada vàlida fins a 10 minuts abans de l'actuació.

Recital poètic i musical. Ivette Nadal (veu i guitarra). Cicle de cantautores

“L’àngel i la infermesa de les cançons”
Ivette Nadal ens endinsa en les essències de la paraula, en les llums i les foscors del pensament, en els dominis de la poesia, a través d'una de les veus més intenses del nostre present musical i poètic.
La poeta explora el món des de la «infermesa» – terme encunyat pel filòsof Josep Maria Esquirol referit a la fragilitat essencial, en aquest cas, del pensament. Però juntament amb la infermesa hi col·loca l'«àngel» que, amb la puresa i les ales de la bellesa, la imaginaciói l'art, ens ajuda a
moure'ns des d'aquesta indigència.
“L’àngel i la infermesa de les cançons" amb format Ivette Nadal sola o format duet de la màd’en Caïm Riba, ens mostren un espectacle poètic i musical combinant guitarres elèctriques i acústiques buscant l'essència de l'ànima i de l'àngel de les cançons, i donant un fort poder a la recitació. Tot combinant les seves cançons que més han representat l'ànima i l'infermesa dels seus pensaments i sentiments de la seva trajectòria.
Com diu el poeta Victor Sunyol sobre el projecte que ens presenten: “Hi trobarem l'exquisida sensibilitat de l'autora al servei d'una veu reflexiva i madura que no ha perdut ni gràcia, ni enginy, ni la capacitat de sorprendre’ns”.

Ivette Nadal vincula música i poesia des dels seus incis editant 5 treballs discogràfics i 3 poemaris.

Ara l’imaginari parteix de l’últim disc, “Tornar a mare” (AE-RHRN 2015) i tercer poemari “L’àngel i al infermesa del pensament” (Café Central i Eumo Editorial 2020).