Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

IXè Festival d'Estiu de la Seu d'Ègara 2021 : A Thomas Becket

Conciertos, Música

  • IXè Festival d'Estiu de la Seu d'Ègara 2021 : A Thomas Becket

Ciudad: Terrassa

Lugar: Seu d'Ègara

De viernes 16 julio 2021, 22:00 h a martes 20 julio 2021, 23:59 h

Ver descripción del evento
vie. 16 jul.
22:00 h
Finalizado
A Thomas BecketDivendres 16 juliol : 22:00h Seu d'ÊgaraEl passat 2020 era el moment escollit a nivell europeu per a commemorar el 850... Leer más


A Thomas Becket

  • Divendres 16 juliol : 22:00h Seu d'Êgara

El passat 2020 era el moment escollit a nivell europeu per a commemorar el 850 aniversari dels fets que portaren a l'assassinat de l'arqubisbe de Canteury, Thomas Becket. Uns fets que potser ens queden lluny en el temps i l'espai, però que tenen molta importància artística en la Seu d'Êgara.

Corria l'any 1170 quan Enric II d'Anglaterra va ordenar assassinar el que era el seu canceller i persona de confiança: l'arquebisbe  de Canterbury, Thomas Becket. Una persona que volia una església lliure on el monarca no hi influís per a res. Uns pensaments que indignarien el monarca i que acabaren amb la seva vida.

Uns fets que s'escamparen per Anglaterra i altres indrets europeus, fins a arribar a Terrassa, a la Seu d'Êgara, on es conserva la pintura més antiga relacionada amb aquests fets. Una pintura datada al voltanr del 1180 i que es pot veure a l'Església de Santa Maria.

L'OCT48 es suma a aquests actes commemoratius realitzats per la ciutat de Terrassa amb un concert ben especial. Un concert itinerant per diferents espais de la Seu d'Êgara on la música ens anirà acompanyant diferents explicacions d'aquests fets.


Capriol Suite P. Warlok

Gregorian Chant P. Creston


* Possibilitat d'adquirir l'abonament pels tres concerts del Festival de l'OCT48 a la Seu d'Ègara per només 30€