Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Jacob, Mimi i els gossos del barri

Cine

  • Jacob, Mimi i els gossos del barri

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: domingo 21 mayo 2023, 11:30 h

Ver descripción del evento
dom. 21 may.
11:30 h
Finalizado
Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula JACOB, MIMI I ELS GOSSOS DEL... Leer más

Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula JACOB, MIMI I ELS GOSSOS DEL BARRI. Projecció en català.
Una història original contra la gentrificació. 

Edat recomanada: A partir de 5 anys
Durada del programa: 70 minuts

En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!