Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

JARDÍ I PATRIMONI CULTURAL. SANT NIN I SANT NON I CONCERT AMB ARLOVINS I TRAVELLING RATAFIA.

Culturales

  • JARDÍ I PATRIMONI CULTURAL. SANT NIN I SANT NON I CONCERT AMB ARLOVINS I TRAVELLING RATAFIA.

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Torrents - Accès per Avinguda Maria Girona s/n

De viernes 30 julio 2021, 19:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 30 jul.
19:00 h
Finalizado
El Museu de Sant Boi vol recuperar, difondre i posar en valor la música tradicional i la cultura popular mitjançant activitats didàctiques,... Leer más

El Museu de Sant Boi vol recuperar, difondre i posar en valor la música tradicional i la cultura popular mitjançant activitats didàctiques, concerts, exposicions, conferències, xerrades i moltes propostes més. El departament de Patrimoni Cultural de l' Ajuntament de Sant Boi de Llobregat vol incorporar a la programació d'activitats del Museu, activitats i accions relacionades amb la cultura popular i la música tradicional.

Es per això, amb el nom de Jardí i Patrimoni cultural, oferim un ventall de propostes didàctiques, relacionades amb la música tradicional tots els dimecres del mes de juliol, a un espai ple de natura, història i futur.

***

Cloenda a càrrec de la Maria Lledó Barreda, cap de Patrimoni Cultural de l' Ajuntament de Sant Boi i Directora del Museu de Sant Boi .

Ens explicarà la festivitat dels sants Abdó i Senén aquests, són els copatrons de la nostra vila, i que d'antic era la segona festa major del municipi. Aquests sants van ser venerats com a protectors de la pagesia i dels estralls de les pedregades i calamarsades estiuenques.

+

Concert: Els Arlovins i Travelling Ratafia (música folk catalana)


IMPORTANT. L'accés és per Avinguda Maria Girona s/n

19h. Entrada a l'espai del jardí amb música.

20h. Concert