Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Jazz Concert: Myriam Swanson & Magnolia

Música

  • Jazz Concert: Myriam Swanson & Magnolia

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De sábado 8 enero 2022, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 8 ene.
19:00 h
Finalizado
MYRIAM SWANSON & MAGNOLIA Magnolia el forma un quartet envellutat i amb esperit americà. Amb un repertori que apel·la noms com... Leer más

MYRIAM SWANSON & MAGNOLIA

Magnolia el forma un quartet envellutat i amb esperit americà. Amb un repertori que apel·la noms com Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, el grup es submergeix als paisatges de Broadway dels anys quaranta en un viatge de cinema i jazz d'ambient acollidor i sofisticat. Ho ha deixat imprès en un primer disc, That's a Plenty, enregistrat en directe a l’emblemàtic Jamboree de Barcelona.

Cantant, compositora i intèrpret, Myriam Swanson inicia la seva carrera des de molt jove. El seu gust per l’eclecticisme l’ha portat a la creació de projectes molt diversos i de diferents gèneres. Darrerament, se la pot veure amb la formació Flamingo Tours o la Barcelona Big Blues Band. A Magnolia s’acompanya d’una sòlida secció rítmica integrada per la “creme” de l’escena catalana.

Myriam Swanson, Veu

Francesc Capella, Piano

Paco Weht, Contrabaix

Xavi Hinojosa, Bateria