Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

JOAN CHAMORRO BIG FOUR - 46é FESTIVAL JAZZ GALET CLUB - Sant Pol de Mar - 4 de juny de 2022

Conciertos, Música

  • JOAN CHAMORRO BIG FOUR - 46é FESTIVAL JAZZ GALET CLUB - Sant Pol de Mar - 4 de juny de 2022

Ciudad: Sant Pol de Mar

Lugar: Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

De sábado 4 junio 2022, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 4 jun.
20:00 h
Finalizado
JOAN CHAMORRO BIG FOUR Joan Chamorro, contrabaix i direccióÈlia Bastida, violin, saxo,  tenor i veu Alba Armengou, trompeta i veuJosep... Leer más

JOAN CHAMORRO BIG FOUR

Joan Chamorro, contrabaix i direcció

Èlia Bastida, violin, saxo,  tenor i veu

Alba Armengou, trompeta i veu

Josep Traver, guitarra


Joan Chamorro big four és un quartet format pel guitarrista Josep Traver, col.laborador habitual d'en Joan en els últims quinze anys i per Èlia Bastida i Alba Armengou, dues joves jazzistes sorgides de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro. Alba i Èlia tenen una extensa discografia, on cal destacar els seus respectius discs de presentació, el "Live" al costat de Scott Hamilton, i en el cas d'Èlia Bastida, "The Magic Sound of the Violin" i "Èlia Bastida meets Scott Hamilton". El repertori del quartet és un reflex dels gustos musicals dels 4 músics que el formen, i en ell hi té cabuda el swing, el bebop, la bossa nova, i cançons populars.