Joan Colomo

Culturales, Música

  • Joan Colomo
  • Joan Colomo
  • Joan Colomo

Ciudad: Sant Feliu de Guíxols

Lugar: Ermita Sant Amanç

De viernes 16 diciembre 2022, 21:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
Joan ColomoPop lliure pensadorUn concert per escoltar, cantar i parar atenció al discurs dur i clarivident que reflecteix diferents... Leer más

Joan Colomo
Pop lliure pensador

Un concert per escoltar, cantar i parar atenció al discurs dur i clarivident que reflecteix diferents realitat quotidianes. Amb una veu dolça i melodies de guitarra amables i íntimes, embolica la realitat més crua, com si d’un bombó enverinat es tractés.

Probablement Joan Colomo no necessiti gaires presentacions. Com a artista en solitari ha trobat un nou vehicle d’expressió, probablement el més personal i íntim dels molts que ha pilotat a la seva prolífica carrera musical, situant-se sens dubte com un dels cantautors més autèntics, brillants i innovadors del nostre panorama musical. Amb la seva coneguda bicefàlia cultural, entre les seves arrels navarreses i el seu arrelament als turons del Montnegre, Colomo dona una revolucionària volta de rosca a la cançó castellana i a la cançó catalana. Amb una lírica inèdita fins ara, se’ns descobreix com un mestre de la cançó de protesta, amb el nihilisme polític com a capçalera i l’amor per les relacions humanes com a alternativa a la brutícia mundana, Colomo confronta una agressivitat brutal de continguts amb una commovedora candidesa formal.

+info: www.mascanada6.com