Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Jon Koldo al Club Elias de Cal Ninyo

Música

  • Jon Koldo al Club Elias de Cal Ninyo

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: CAL NINYO

De viernes 26 febrero 2021, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 26 feb.
20:00 h
Finalizado
Després de 20 anys als escenaris i arran de terra. Després de telonejar a Anestèsia (EH), Enablers (Usa), Neila (EH), Gojira (Fra),... Leer más

Després de 20 anys als escenaris i arran de terra. Després de telonejar a Anestèsia (EH), Enablers (Usa), Neila (EH), Gojira (Fra), Like Peter at Home (Mad), Jane (Ale), Ran Ran Ran (Cat) o Süma i unes quantes gravacions amb Neila (postmetal EH) i en solitari gràcies a l'ajuda de Xanpe (Pi.lt), Javi Letamendia (lEl nquilno comunista, we are standard) o Frank Rudow (Manta Ray, Süma, la Bien Querida...). Després d'alguns temes en recopilatoris a Barcelona o Memphis i un parell d'EPS en solitari com Jon Koldo L. Sales les noves cançons són una porta oberta a les emocions que un sempre guarda i que sortiran sota el nom de "Herida". Un disc en el qual els temes van des de la intensitat sense espais a moments que ens porten al sadcore, l'ambiental o al Seattle dels 90.

Aquest divendres de febrer després de tres anys component el deixarem respirar fora per primera vegada.