Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

JOSEP MANZANO Presentació del disc "Americana"

Conciertos, Música

  • JOSEP MANZANO  Presentació del disc "Americana"
  • JOSEP MANZANO  Presentació del disc "Americana"

Ciudad: Girona

Lugar: Fundació Valvi

Inicio: viernes 21 mayo 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
vie. 21 may.
19:00 h
Finalizado
Guitarrista gironí, director del festival, presentarà el seu cinquè disc com a solista, aquesta vegada dedicat a músiques provinents... Leer más

Guitarrista gironí, director del festival, presentarà el seu cinquè disc com a solista, aquesta vegada dedicat a músiques provinents del continent americà, algunes populars i d’altres peces noves dedicades per compositors guitarristes amics de l’intèrpret. Estats Units, Argentina, Mèxic, Perú, son alguns dels països que Manzano ha visitat en viatges i gires realitzades en el passat i que han inspirat el repertori d’aquest nou treball.

Des de l’any 2014 que vaig publicar el meu anterior disc «Recital Intim» he anat introduint canvis en el repertori dels concerts de forma progressiva, A poc a poc he anat incloent noves peces que no estaven enregistrades i he anat tocant peces les quals no he estrenat mai en públic, a pesar de que algunes portava anys treballant-les.

Algunes d’aquestes noves peces son d’estils molt diferents, composicions originals per a guitarra, arranjaments propis i aliens i que passen pel blues, ragtime i la musica llatina.

Durant el confinament del 2020 vaig anar enregistrant a casa tot aquest material que no havia enregistrat abans i em va sortir la idea de plasmar-ho en un disc veient la quantitat de material disponible. La majoria de composicions eren peces procedents del continent americà, d'aquí el títol del disc «Americana». El disc s’ha publicat el 15 de gener de 2021 en CD, vinil i en streaming a les principals plataformes digitals.

En el concert s’inclouen peces del “Recital Intim” que perfectament podien haver entrat en aquest “Americana”

Josep Manzano

WEB ARTISTA