Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"

Conciertos

  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"
  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"
  • Juan Gómez "Chicuelo" presenta "Caminos"

Ciudad: Ametlla del Vallès, L'

Lugar: Masia de Can Draper

De viernes 16 junio 2023, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
vie. 16 jun.
20:00 h
Finalizado
Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació... Leer más

Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació insòlita, obre nous camins sonors en el flamenco.

El toc pur de Chicuelo, la delicada bateria de David Gómez i el virtuosisme del violoncel de Martín Meléndez envolta el baile de Karen Lugo, que, al mateix temps, llança noves formes ballant sobre el més mínim murmuri. Sense cante, cajón o palmas, el repertori de Caminos està fet d’històries amb ritmes flamencos. Des d’una cançó de bressol a un homenatge a Django Reinhardt, les alegries es transformen amb el violoncel de Meléndez i les bulerías amb la bateria de Gómez.

L’espectacle uneix frescor, força i art, i ho transmet amb la mateixa naturalitat que la connexió que es produeix entre ells. 

Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes més destacats del panorama flamenc i un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Ha acompanyat cantaors com Enrique Morente, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martín, Rancapino, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito i Carmen Linares... 

Chicuelo’: guitarra

Martín Meléndez: violoncel

David Gómez: bateria

Karen Lugo: baile