JUANA amb ARIADNA SANCHEZ GIJÓN. AJORNAT FINS A NOVA DATA

Danza, Teatro

  • JUANA amb ARIADNA SANCHEZ GIJÓN. AJORNAT FINS A NOVA DATA
  • JUANA amb ARIADNA SANCHEZ GIJÓN. AJORNAT FINS A NOVA DATA
  • JUANA amb ARIADNA SANCHEZ GIJÓN. AJORNAT FINS A NOVA DATA
Agotadas

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Plaça Germinal Ros, s/n

De viernes 17 abril 2020, 21:00 h a 22:20 h

Ver descripción del evento
La dona al llarg de la història es mou a Juana fent servir el cos d’Aitana Sánchez Gijón, abrigallada per un elenc de quatre actors... Leer más

La dona al llarg de la història es mou a Juana fent servir el cos d’Aitana Sánchez Gijón, abrigallada per un elenc de quatre actors que ballen o ballarins que narren.


SINOPSI

 JUANA és el darrer espectacle de la companyia Losdedade, que explora els cicles del món, la naturalesa salvatge i profunda de la dona, el camí de retorn a casa.

Travessant els boscos de la memòria trobem una dona, moltes dones unides per un mateix nom, que es pregunten incessantment si hi ha un destí femení a la Terra. Com a eco del seu propi eco, en un viatge no cronològic però sí viscut, la Papisa Juana vesteix robes masculines i dona a llum enmig d’una multitud embogida que alberga somnis de lapidació; Joana d’Arc triomfa en el camp de batalla i pateix l’interrogatori de l’inquisidor que planeja cremar-la a la foguera; Juana la Loca enfonsa les seves mans en el cor inert de Felipe el Hermoso; Sor Juana Inés de la Cruz desitja, en clau poètica, la virreina i Juana Doña visita l’espai on el seu marit és afusellat mentre pronuncia les seves últimes paraules d’amor. Són els vestigis d’un llegat que ressona, una vegada i una altra, en les orelles sovint sordes del present.

 

FITXA ARTÍSTICA

Losdedae Compañía de Danza

Direcció artística i coreografia

Chevi Muraday


Repartiment:

Aitana Sánchez-Gijón

Carlos Beluga

Chevi Muraday

Maximiliano Sanford

Alberto Velasco