Finalizado

Concert a la fresca: Judit Nedderman

ver detalle del evento

Lugar: Pati de l'Escola Els Raiers

Inicio: 04-08-2021 22:00

Categorias: Conciertos

Cantant i compositora, compta amb quatre discs publicats en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. Nascuda... Leer más

Cantant i compositora, compta amb quatre discs publicats en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. Nascuda en una família de músics, més tard va entrar al Taller de Músics per obtenir el Grau Superior de Jazz a l'ESEM Taller de Músics. Ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet "Este segundo" amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa a l'últim disc del reconegut artista.

Ha compartit escenari amb artistes com Noa, Rozalén, Miguel Poveda, Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat, Macaco, OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), GiOrquestra, Txarango, Manu Guix, Gossos, Blaumut, Guillem Roma, Ferran Savall, The Sey Sisters, Mazoni, Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Rufaca Folk Jazz Orchestra i Zalon Thompson entre d'altres.

Ha composat la música per l'obra "Canto jo i la muntanya balla", l'adaptació teatral de la novel·la homònima escrita per Irene Solà. Aquesta obra ha estat dirigida per Joan Arqué i Guillem Albà amb dramatúrgia de Clàudia Cedó.


Las inscripciones estan cerradas.