Evento finalizado

Acte Premi Dona + Judit Neddermann

Conciertos, Música

  • Acte Premi Dona + Judit Neddermann
Agotadas

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Josep Brossa de la Patronal

Inicio: sábado 9 marzo 2019, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 9 mar.
20:00 h
Evento finalizado
Judit Neddermann“Nua" (Satélite K, 2018) és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas... Leer más

Judit Neddermann

“Nua" (Satélite K, 2018) és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez. Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.

Aquest espectacle s’emmarca en l’acte del lliurament del Premi Dona de Sant Quirze 2019.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Preu: 5€
Preu menors de 18 anys: 3€

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès