JUDITH NEDERMAN I VERNAT - Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars

ver detalle del evento

Lugar: Pati del Castell Nou

Inicio: 15-07-2022 22:00

Categorias: Conciertos

Judit Neddermann, ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet “Este segundo” amb Alejandro Sanz. Es va endinsar... Leer más

Judit Neddermann, ha col·laborat amb molts artistes i projectes, destacant el duet “Este segundo” amb Alejandro Sanz. Es va endinsar en la riquíssima tradició folclòrica de la ma de la banda de percussió Coetus. Ha col·laborat amb músics tan populars com Jorge Drexler, Serrat, Noa, Miguel Poveda, Macaco, Amaia, Rozalén o Zalon Thomson, entre molts altres. Vernat, Cantant, compositor i productor. Explora i eixampla els límits del pop convencional amb un estil molt personal i proper. Oscil·lant entre complexitat i senzillesa, la seva música pretén crear una atmosfera màgica que envolcalla qui l’escolta. També membre i fundador del grup de neo-pop CUROS que ha revolucionat l’escena underground de Barcelona.


CICLE 4C
Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou
Aquest juliol, per segon any, omplirem el pati del Castell Nou d’un ambient íntim, glamurós, musical, festiu, alegre i molt, molt especial. Quatre concerts pensats específicament per l’espai, amb el públic en format bar concert (amb cadires i taules baixes) perquè la música es pugui acompanyar d’una copa per acabar d’arrodonir l’experiència.

A cada concert tindrem una cocktail van (una caravaneta de cocktails) que permetrà que el públic gaudeixi del concert amb una copa de luxe a les mans.

Les nits d'estiu ara son nits 4C! 

10€ només concert
15€ concert + copa


Entradas agotadas