Ketekalles + Las Bajas Pasiones + Dj Trapella

Conciertos, Música

  • Ketekalles  + Las Bajas Pasiones + Dj Trapella
  • Ketekalles  + Las Bajas Pasiones + Dj Trapella
  • Ketekalles  + Las Bajas Pasiones + Dj Trapella

Ciudad: Tarragona

Lugar: Parc Saavedra

Inicio: sábado 17 septiembre 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
20:30h Obertura portes i Dj TrapellaDes del Maresme lliure i tropical, amb el color lila sempre present representant la lluita feminista,... Leer más

20:30h Obertura portes i Dj Trapella

Des del Maresme lliure i tropical, amb el color lila sempre present representant la lluita feminista, Dj Trapella crea una festa ecléctica amb un so i identitat propis gràcies a una fórmula única: mesclar un gran ventall d'estils musicals entre sí i en directe, generant un ambient de festa variada, versàtil i divertida, per no deixar a ningú indiferent. Guanyadora del concurs de dj de catalunya 2022 organitzat per EuropaFM i Carnet Jove, compagina ser dj resident de la Sala El Clap amb dj de Tribade.


21h Música i sopars a la fresca amb Food Trucks


22h Concert Ketekalles (flamenc- rap/Barcelona)

Ketekalles es un grup de dones fortes nascut al 2016 a Barcelona. El seu discurs, proper i transgressor, la seva diversitat rítmica, fresca i variada i la veu desgarrada i inconfundible de 

Sombra Alor (ex-Tribade) ens presenten una alternativa arriscada que veu de varis estils sense perdre personalitat. 

Fusionen estils urbans sense por, de la rumba al funk, hip hop, passant pel soul, els ritmes llatins i el trap sense complexes. “Manuela”, “el amor” o “escencia” s’han convertit per moltes en himnes generacionals. La revolució serà ballada, sinó no serà la nostra revolució. 


23:45h Concert Las Bajas Pasiones (música urbana i electrònica/Barcelona)

Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com a “vida”. Exactament tot això són, sens dubte, Las Bajas Pasiones. Un projecte d’electrònica i música urbana LGTBIQ format per tres integrants que encaixen a la perfecció. El rap cru i directe del Trusty, les melodies pop i les tornades de l'Edu Libra, i els sintetitzadors del Toni Taboo, s'entrecreuen amb les guitarres i uns beats d'un altre món, i d'altres temps que estan per arribar.

L’any passat ens vam quedar amb les ganes de ballar-los aixi que aquest any repeteixen amb el seu tercer disc Neocaneo, un disc d’electro-punk amb els beats més rebels per fer-te ballar. Las Bajas Pasiones han arribat per seguir sumant hits. Fer-te reflexionar, alliberar-te i fer-te gaudir és el que pretén el grup i ho aconsegueix convertint qualsevol espai en una pista de ball.


Consulta tota la programació a la web de La Terrasseta festival https://www.laterrasseta.com/


Info: Les/els menors de 10 anys tenen accés gratuït

A partir de les 20:30h es podrà comprar entrades a taquilla en efectiu i amb targeta.

Les entrades individuals es podran retornar fins al 31 d'agost com a data límit.