Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA BELLA DURMIENTE (BOLSHOI BALLET)

Cine

  • LA BELLA DURMIENTE (BOLSHOI BALLET)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 6 mayo 2021, 18:00 h a 20:45 h

Ver descripción del evento
Quan neix, totes les fades bones s’inclinen sobre el bressol de la princesa Aurora per atorgar-li els seus dons, excepte la fada Carabosse... Leer más

Quan neix, totes les fades bones s’inclinen sobre el bressol de la princesa Aurora per atorgar-li els seus dons, excepte la fada Carabosse que no ha estat convidada … Enfadada, llança un encanteri que condemna a la nena a morir d’una punxada al ditm, però afortunadament, la fada de les Liles intervé i canvia la maledicció. Així doncs, en comptes de morir, la princesa caurà en un somni profund, que només un príncep blau podrà trencar amb un petó.

Escenografies màgiques, bellesa i l’encant que també caracteritzen aquest meravellós clàssic compost per Txaikovski. Liderat per les estrelles Olga Smirnova, Iúlia Stepanova i Semyon Chudin, la companyia de Ballet Bolshoi ofereix un espectacle grandiós amb la coreografia triomfal de Grigorovich que va ser creada originalment per Marius Petipa.