Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA BOHEME de Puccini

Conciertos, Música

  • LA BOHEME de Puccini
  • LA BOHEME de Puccini

Ciudad: Badalona

Lugar: Teatre Zorrilla

De domingo 7 mayo 2023, 18:30 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
La companyia Project’Òpera pel Foment de la Lírica ens presenta l’òpera LA BOHEME de Giacomo PUCCINI, basada en la novel·la “Escenes... Leer más

La companyia Project’Òpera pel Foment de la Lírica ens presenta l’òpera LA BOHEME de Giacomo PUCCINI, basada en la novel·la “Escenes de la vida bohèmia”, de l’escriptor francès Henri MURGER.

L'obra es centra essencialment en l'amor entre la modista anomenada Mimí i el poeta Rodolfo. Ambdós s'enamoren només conèixer-se, però Rodolfo més tard vol deixar Mimí pel seu comportament presumit. Tot i això, Mimí està mortalment malalta i Rodolfo se sent culpable, ja que la seva vida junts ha empitjorat la seva salut encara més.

Fernando ÁLVAREZ, director musical d’aquesta obra, i Facundo MUÑOZ com a director escènic, ens apropen aquesta reconeguda obra operística, en la que hi participen el cor Project’Òpera, la formació juvenil Cor Nausica de l’Orfeó Badaloní, i la formació orquestral Ensamble Italia Salotto.


Vanessa AYLLÓN, Facundo MUÑOZ, Quim CORNET, Domenico LAVIOLA, Emilio PANERO i Xose GARCÍA donaran vida i veu als protagonistes d'aquesta afamada òpera estrenada el febrer de 1896 al Teatre Regio de Torí.