Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA CAIGUDA DELS DÉUS

Teatro

  • LA CAIGUDA DELS DÉUS
  • LA CAIGUDA DELS DÉUS
  • LA CAIGUDA DELS DÉUS

Ciudad: Sant Joan de Vilatorrada

Lugar: LA VERBENA

De sábado 30 marzo 2019, 20:30 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 30 mar.
20:30 h
Finalizado
"La caiguda dels déus" retrata un moment molt precís de crisi en les capes socials més privilegiades quan naixia el nazisme a Alemanya.... Leer más

"La caiguda dels déus" retrata un moment molt precís de crisi en les capes socials més privilegiades quan naixia el nazisme a Alemanya. La Caiguda dels Déus descriu el declivi i decadència d'una aristocràtica família alemanya, propietària d'una indústria siderúrgica, durant l'ascens al poder del nacionalsocialisme. Les diferents sensibilitats vers el govern d'Adolf Hitler i la lluita pel control de l'empresa provoquen una veritable tragèdia en la família i, alhora, la confusió entre allò que era convenient des del punt de vista de l'egoisme de classe i el necessari davant una societat que havia perdut el nord.


Ens trobem amb una reflexió de tremenda actualitat on el germen del nazisme ens aboca a mirar cap a l'ascens de l'ultradreta actual al nostre món.