Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA CASA DE BERNARDA ALBA

Teatro

  • LA CASA DE BERNARDA ALBA
Agotadas

Ciudad: Barcelona

Lugar: Carrer d'Antoni de Capmany, 72-76.

Inicio: domingo 15 diciembre 2019, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 15 dic.
18:00 h
Finalizado
LA CASA DE BERNARDA ALBAde Federico García Lorca. Versió en catalàA càrrec del Grup de Teatre Aigrene Després de la mort del seu segon... Leer más

LA CASA DE BERNARDA ALBA

de Federico García Lorca. Versió en català

A càrrec del Grup de Teatre Aigrene

Després de la mort del seu segon marit, Bernarda Alba imposa un dol rigorós a les seves cinc filles, que en la seva vida quasi no han mantingut cap contacte amb el sexe oposat, sinó només amb el mateix sexe. Si bé és un costum real, Lorca ho retrata insinuant que a més de ser un drama de les dones dels pobles d'Espanya, també té la intenció de documental fotogràfic. L'obra comença amb l'entrada de les serventes parlant de com de dèspota és Bernarda i amb l'arribada immediata d'aquesta, confirmant el seu rigorós tracte envers elles i les seves filles, i imposant silenci. Quan la filla gran hereta una gran fortuna i atreu un pretendent (Pepe el Romano), gelosia i passions es desencadenen a la casa desembocant en un final tràgic amb la mort de la més jove, qui no vol sotmetre's a la voluntat de la seva mare. Bernarda finalitza l'obra dient a les seves filles que la seva filla ha mort verge, i ordenant silenci, com en la seva entrada al principi.