Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA CITA, EL MUSICAL_EL GARBUIX

Música, Teatro

  • LA CITA, EL MUSICAL_EL GARBUIX

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Xavi Sallent

De sábado 18 mayo 2024, 20:30 h a domingo 26 mayo 2024, 18:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 19 may.
18:00 h
Finalizado
23:51 h
Finalizado
sáb. 25 may.
20:30 h
Finalizado
dom. 26 may.
18:00 h
Finalizado
Amb els nervis a flor de pell, en David, novell en el món de les cites a cegues, es troba amb la Carla, una experta en aquest terreny.... Leer más

Amb els nervis a flor de pell, en David, novell en el món de les cites a cegues, es troba amb la Carla, una experta en aquest terreny. El simple acte de prendre una copa en un petit bar es transforma en una experiència que mai oblidaran. A mesura que la cita avança, descobreixen amb sorpresa que no estan tan sols com creien. Exparelles, cambrers, germans, millors amics, i fins i tot àvies, tothom sembla tenir una opinió sobre aquesta trobada tan poc convencional. Aconseguiran en David i la Carla convertir aquesta nit caòtica en un èxit abans que arribi el moment de pagar el compte?


La companyia teatral El Garbuix debuta amb la seva adaptació del musical de Broadway "First Date", oferint al públic una comèdia deliciosament divertida plena d'amor, ritme i humor.