Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La ciudad - Festival TNT

Culturales, Teatro

  • La ciudad - Festival TNT
Agotadas

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Cúpula del Teatre Principal

De viernes 9 octubre 2020, 16:30 h a domingo 11 octubre 2020, 12:15 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 9 oct.
16:30 h
Finalizado
20:00 h
Finalizado
sáb. 10 oct.
12:00 h
Finalizado
16:30 h
Finalizado
20:00 h
Finalizado
dom. 11 oct.
11:00 h
Finalizado
A La Ciudad, l’escriptora, dramaturga i creadora audiovisual Verónica Navas invoca una experiència íntima al voltant d’una taula il·luminada.... Leer más

La Ciudad, l’escriptora, dramaturga i creadora audiovisual Verónica Navas invoca una experiència íntima al voltant d’una taula il·luminada. Sobre aquesta superfície, hi orquestra una composició per a nou espectadores feta de projeccions en directe i diferit; i combinada amb fulls de paper que – col·locats, arrossegats, doblegats, llegits – aporten volum i capes de lectura. Ella mateixa també intervé, narrant històries possibles, obrint les mires, suggerint perspectives.

“Empezar por lo pequeño y seguir con lo pequeño”, es llegeix sobre un paper que Navas sosté en diagonal en un moment de la peça. La Ciudad és ben bé això: fixar la mirada en petits rastres, observar ombres i residus de quelcom. I fer-ho a una distància que gairebé permet tastar-ne la fragilitat i la potència. Les nou cadires estan col·locades arran de taula: quina experiència tenim com a espectadores estant tan a prop les unes de les altres, i tan a prop d’allò que es construeix davant nostre?

Si a Brilliant Corners el col·lectiu Orquestina de Pigmeos ens proposa sortir a fora per percebre les vibracions de l’espai urbà a través d’una mirada cinematogràfica, La Ciudad de Verónica Navas proposa el recorregut contrari. Buscant les frontisses que agermanen  l’experiència escènica amb l’experiència urbana, aquesta instal·lació vehicula una narrativa de la ciutat en la intimitat performativaen paraules de la investigadora teatral Ana Prieto.

Juntes i en silenci, les nou espectadores espien els rastres que Navas ha recollit amb cura, com qui mira el carrer des d’una finestra o un balcó. Una mirada que dona per molt.