Finalizado

La ciutat llunyana (Teatre-cabaret)

ver detalle del evento

Lugar: Ronda Rector Aroles, 4 – 17600

De 01-05-2021 20:00 a 01-05-2021 21:30

Categorias: Música, Teatro

Dissabte 1 de maig A les 20h LA CIUTAT LLUNYANA (Cia. Oblideu-vos de nosaltres) SINOPSI 20 de desembre de 1938: Barcelona està assetjada... Leer más

Dissabte 1 de maig

A les 20h

LA CIUTAT LLUNYANA

(Cia. Oblideu-vos de nosaltres)

SINOPSI

20 de desembre de 1938: Barcelona està assetjada per les tropes franquistes. Els bombardejos li han girat la cara als carrers de la ciutat, però la Rosalita Lulú, cupletista del Paral•lel en hores baixes, i en Constantí Canals, el seu pianista, es disposen a començar a assajar un nou espectacle al teatret que, des de ja fa 15 anys, posseeix i dirigeix la Rosalita. Volen fer una cosa diferent, un espectacle que, d’alguna manera i a través dels cuplets, parli d’ells i de la realitat que els envolta. En Constantí creu que no és el moment adequat per implicar-se en una empresa d’aquestes dimensions però la Rosalita, en canvi, creu que és, justament, el millor moment per fer-ho i vol incloure al repertori cançons descaradament irreverents i en català. Els assajos es succeiran entre els cuplets, les bombes, els records d’uns temps passats, els dubtes del present, la incertesa d’un futur que ja es dibuixa massa negre i unes trucades telefòniques misterioses. Acompanyarem a la Rosalita, a en Constantí i al seu teatret del Paral•lel fins al 24 de gener de 1939; dia de l’últim bombardeig franquista i de la caiguda definitiva de Barcelona.

AUTORIA I DIRECCIÓ Evelyn Arévalo

AMB Mireia Ros i Carles Marigó

Durada aproximada: 90 minuts

Sala d’espectacles

10 €. Socis de La Cate, 8 €. Entrada a preu de soci + una entrada gratuïta per a cada grup de 10 persones. Venda d’entrades a la secretaria de La Cate, a www.lacate.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.


Las inscripciones estan cerradas.