Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Cultura és Segura

Música

  • La Cultura és Segura
  • La Cultura és Segura
Agotadas

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De sábado 19 septiembre 2020, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 19 sept.
20:00 h
Finalizado
La Cultura és Segura, tot una declaració d’intencions en uns temps realment complicats i marcats per la gran incertesa sanitària arreu... Leer más

La Cultura és Segura, tot una declaració d’intencions en uns temps realment complicats i marcats per la gran incertesa sanitària arreu del planeta.

La Cultura és Segura, han esdevingut unes paraules cantades on el seu contingut pot acabar sent una simple imatge, una estètica i no una ètica.

La Cultura és Segura, ha estat una eina on s’han trobat persones (públic, responsables de programacions, persones vinculades a l’escenari) que han seguit lluitant per l’activitat i la necessitat d’accedir al fet cultural.

La Cultura és Segura, acaba sent un clam de tot un sector de població que, al comparar amb d’altres accions quotidianes, no entén de cap manera aquesta discriminació en la seva activitat.

Un concert per reivindicar que, prenent totes les mesures sanitàries, La Cultura és Segura.

”Si volem preservar la cultura, hem de continuar creant-la ” Johan Huizinga


Programa

Divertiment en Fa J.Myslivecek

Concert per a flauta Op. 21 en Sol Major Carl Stamitz

Claudi Arimany flauta

Adagio i Fuga W.A.Mozart

Dues Melodies Nòrdiques E.Grieg

Miniatures del Caucas Z.Tsintsadze

Bohemian Rhapsody F.Mercury