Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Deessa de les pells

Teatro

  • La Deessa de les pells

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Crespi

De domingo 6 febrero 2022, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 6 feb.
18:00 h
Finalizado
Un teatre. Un director, Thomas, que al final d’una tarda d’audicions, cansat i desanimat perquè cap noia està a l’alçada d’interpretar... Leer más

Un teatre. Un director, Thomas, que al final d’una tarda d’audicions, cansat i desanimat perquè cap noia està a l’alçada d’interpretar el paper protagonista de la seva obra, una adaptació de “La Venus de les Pells”, que va donar origen al sadomasoquisme, es disposa a marxar cap a casa. En l’últim moment apareix Vanda, una jove actriu que és tot el que ell detesta: ordinària, vulgar, sense cervell, però que no s’aturarà fins aconseguir el paper.

A través d’una increïble metamorfosis, proveïda d’accessoris i disfresses, entra en el personatge recitant cada línia del guió. Ella és el que estava buscant i mentre el càsting s’allarga sorgeix entre ells un joc de poder i seducció, on la realitat i ficció es barregen i els rols de director i actriu, dominador i dominat encara estan per decidir.


+info www.salacrespi.com