Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La dona del 600

Culturales, Teatro

  • La dona del 600
Agotadas

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De domingo 19 enero 2020, 18:00 h a 19:40 h

Ver descripción del evento
dom. 19 ene.
18:00 h
Finalizado
En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol, i passa... Leer más

En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol, i passa les hores com aquell qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse, metgessa sense fronteres que passa més temps lluny que no pas a prop, arriba de visita per trobar, al bell mig del menjador… un Seat 600! Un 600 que és idèntic al que la seva mare va conduir durant més de 40 anys.
El vehicle supervendes dels 60 engegarà una còmica discussió plena d’ironia intel·ligent i dolça nostàlgia entre el pare i les seves filles, que treuran els drapets al sol alhora que recordaran la història familiar. Rebrà fins i tot l’exmarit de la Pilar, l’altra filla d’en Tomàs, que... per què està a casa de l’exsogre?