Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA DONA IL.LEGAL

Cine

  • LA DONA IL.LEGAL

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

Inicio: jueves 16 septiembre 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
SINOPSI: En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació... Leer más

SINOPSI: En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).

Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol. En Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.

Direcció: Ramon Térmens Guió: Daniel Faraldo i Ramon Térmens Direcció de fotografia: Pol Orpinell Música: David Solar Estrena: Desembre 2020 Durada: 119 min. Gènere: Thriller amb rerefons social Intèrprets: Daniel Faraldo, Yolanda Sey, Isak Férriz, Boris Ruiz, Montse Germán, Adeline Flaun, Àngels Bassas, Klaudia Dudová, Raquel Camón, Gorka Lasaosa


Més informació www.ciclegaudi.cat