Finalizado

La flor de l’autopista

ver detalle del evento

Lugar: Ermita Sant Amanç

De 03-06-2023 21:00 a 03-06-2023 23:00

Categorias: Culturales, Teatro

La flor de l’autopistaTeatre a la pineda amb Cia. La SwansonUn cementiri. Dues persones. On se situa la línia entre bons i dolents?... Leer más

La flor de l’autopista
Teatre a la pineda amb Cia. La Swanson

Un cementiri. Dues persones. On se situa la línia entre bons i dolents? Quines forces mouen els fils dels nostres actes? I fins on es poden arribar a tensar? Hi ha línies que, una vegada es creuen, no es pot tornar enrere.

Escrita i dirigida per Climent Ribera, i interpretada per ell mateix i Núria Gómez, és una obra de teatre d’intriga amb girs inesperats, que en aquesta ocasió es situa en un marc únic: l’exterior de l’ermita de Sant Amanç.

La Lídia i en Ricard connectaran a partir de les seves pèrdues i parlaran de les decisions preses en calent o en fred, de les dones que sempre naveguen per sota els homes, i de les pors, i de les plantes, i de les flors, moltes flors.

La Flor de l’Autopista és una història que es descabdella al voltant de la culpa, de la justícia, de la mort i de les nostres accions. Què passa quan una conversa trivial i inesperada es converteix en un moment crucial a la nostra vida?

+info: www.mascanada6.com

Las inscripciones estan cerradas.