Finalizado

"LA GATA QUE VOLIA CANVIAR LA HISTÒRIA" Thomas Noone Dance

ver detalle del evento

Lugar: Espai Maragall

Inicio: 19-11-2023 12:00

Categorias: Danza, Teatro

La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí és una història de quatre animals que viuen en un arbre banyan. No són amics, són més... Leer más

La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí és una història de quatre animals que viuen en un arbre banyan. No són amics, són més aviat preses i depredadors. Tots viuen amb una mica de por a l’animal que està per sobre d’ells en l’arbre, però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau en un parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai li matarà. Després de l’incident, la gata intenta fer-se amiga del ratolí, però ell mai acaba de confiar i és finalment el mussol qui intervé. La història pretén parlar sobre confiança i lleialtat en contrast amb les lleis de la naturalesa.

En l’obra comptem amb els quatre ballarins que manipulen els titelles, una escenografia modular que representa l’arbre de banyan i situacions intel·ligibles entre els personatges, com el conflicte de la gata i el ratolí. L’esperit dels contes hindús consisteix a plantejar preguntes sobre la moral i el raonament dels personatges. La Gata es qüestiona els rols establerts i el camí triat per a ella, el Mussol és rigorós amb les regles (que l’afavoreixen bastant), el Llangardaix que no vol cap mena d’esforç i el Ratolí està massa espantat per a intentar-lo.

Las inscripciones estan cerradas.