Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Història de la teva vida: taller d’escriptura creativa

Otros

  • La Història de la teva vida: taller d’escriptura creativa

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Les Escoles Velles

De sábado 26 noviembre 2022, 10:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 nov.
10:00 h
Finalizado
Por a la pàgina en blanc? A no tenir res a dir? Sovint aquests neguits ens frenen a l’hora de posar-nos a escriure, però la veritat... Leer más

Por a la pàgina en blanc? A no tenir res a dir? Sovint aquests neguits ens frenen a l’hora de posar-nos a escriure, però la veritat és que no cal tenir una gran imaginació per filar una bona història. La vida està prou farcida d’emocions i esdeveniments.

Al taller us proposarem fer servir escenes, capítols i anècdotes de la vostra vida per teixir un text. Segons el tipus de seqüència, podreu adaptar-lo a un gènere literari o un altre: potser un micro relat, un conte o ... unes memòries?

S’oferiran propostes lúdiques per posar fil a l’agulla trencant les barreres del full en blanc. Malgrat que el títol del taller proposa l’escriptura autobiogràfica, qualsevol persona que vulgui iniciar-se en l’art literari pot treure-li profit. La història vital és un pou de relats, però els que vulguin fer servir la fantasia enlloc de la memòria com a font literària, són també benvinguts.

Obert a tots els públics.