Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Importància de ser Frank

Teatro

  • La Importància de ser Frank

Ciudad: Sant Celoni

Lugar: Sala Gran Ateneu de Sant Celoni

De sábado 9 abril 2022, 20:00 h a 21:45 h

Ver descripción del evento
La importància de ser Frank és una comèdia àcida, despietada, desacomplexada i excèntrica sobre la hipocresia, les falses aparences... Leer más

La importància de ser Frank és una comèdia àcida, despietada, desacomplexada i excèntrica sobre la hipocresia, les falses aparences i la trivialitat de les convencions socials. Un clàssic teatral actualitzat amb un to despreocupat, innovador i original que culmina amb una composició musical refrescant que sense dubte fan d’aquesta obra una peça imprescindible.

Els embolics amorosos de dos joves anglesos i les seves dobles vides per fugir dels lligams imposats per la societat són el punt de partida d’aquesta elegant i divertidíssima comèdia. L’amor, el desig, els límits, l’autocensura, la identitat i la llibertat individual per sobre de la col·lectiva són només alguns dels temes que Oscar Wilde aborda i que, visionàriament, trobem tan reflectits i tan presents en la nostra quotidianitat en ple segle XXI.

Amb l’èxit més gran de la seva trajectòria com a dramaturg, Oscar Wilde va desafiar la burgesia del Londres victorià amb una divertidíssima dissecció de l’absurditat i el cinisme humans.

Més informació a http://rebrotteatre.cat

--

La venda on-line es tancarà 1 hora abans de cada funció. A partir d'aquest moment, es podran adquirir les entrades a la taquilla del Teatre Ateneu de Sant Celoni (Ctra. Vella, 25, 08470 Sant Celoni). Pagament només en efectiu.