Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA JUGANERA

Conciertos

  • LA JUGANERA
  • LA JUGANERA

Ciudad: Barcelona

Lugar: Nau Bostik

De sábado 17 julio 2021, 18:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 jul.
18:30 h
Finalizado
La Juganera és un cicle de concerts durant el mes de juliol i volem que sigui una reivindicació de l'equipament cap a l'autoprogramació... Leer más

La Juganera és un cicle de concerts durant el mes de juliol i volem que sigui una reivindicació de l'equipament cap a l'autoprogramació de continguts. Volem crear una marca BOSTIK i creiem que un format de concerts als nostres exteriors, una cosa que no s'ha fet mai fins llavors, pot ser la manera perfecta de seguir jugant dins panorama. També volem reivindicar espais populars a preus assequibles. Creiem possible generar aquestes propostes i poder anar de la mà amb Districte i altres entitats dins el teixit.

Seguim treballant, seguim fent cultura! Fem-ho més gran i juganer!


S’obren portes a les 18:30 al paradís de la juguesca i la calor. Comencem la jornada amb Majava, grup mallorquí d’autor, amb influències reggae i pop. Projecte musical profund i bell, en plena transició cap a la música experimental i venen de Mallorca a jugar amb els nostres cranis. 

Seguim i acabem amb Sybarites grup referent del trident de la Jamaican Music (Ska-Rocksteady-Reggae) a la nostra ciutat. Sonant des de fa 10 anys ens morim de ganes de portar les seves vibres al territori.