Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA JUGANERA

Conciertos

  • LA JUGANERA
  • LA JUGANERA

Ciudad: Barcelona

Lugar: Nau Bostik

De sábado 31 julio 2021, 18:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 31 jul.
18:30 h
Finalizado
La Juganera és un cicle de concerts durant el mes de juliol i volem que sigui una reivindicació de l'equipament cap a l'autoprogramació... Leer más

La Juganera és un cicle de concerts durant el mes de juliol i volem que sigui una reivindicació de l'equipament cap a l'autoprogramació de continguts. Volem crear una marca BOSTIK i creiem que un format de concerts als nostres exteriors, una cosa que no s'ha fet mai fins llavors, pot ser la manera perfecta de seguir jugant dins panorama. També volem reivindicar espais populars a preus assequibles. Creiem possible generar aquestes propostes i poder anar de la mà amb Districte i altres entitats dins el teixit.

Seguim treballant, seguim fent cultura! Fem-ho més gran i juganer!


Obrim portes del cel juganer i calorós a les 18:30. Obrim jornada amb el tàndem titànic de La Chunga & Lia Kali, dos velles conegudes de l’equipament que s’han armat i han creat un show únic per a nosaltres. Tindrem acústic, tindrem digital, poden sortir per totes bandes.

Continuem i acabem amb la Mafia de La Ç, Grup de Hip Hop que ballen entre les portes del Vallès i el Barcelonés. Presenten la nova MixTape de la mà de Sotasons. Abanderats del TDH i la picaresca miraran de deixar les nostres ments el més intacte possible.