Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Llista | Festival TNT 21

Teatro

  • La Llista | Festival TNT 21

Ciudad: Terrassa

Lugar: Carrer Rodamilans, 92 | Ca n'Anglada

De sábado 2 octubre 2021, 18:00 h a 19:20 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 oct.
18:00 h
Finalizado
Aquest any al TNT hi ha diverses propostes que venen a fer destacar diferents poderíos (els potencials, les potencialitats particulars)... Leer más

Aquest any al TNT hi ha diverses propostes que venen a fer destacar diferents poderíos (els potencials, les potencialitats particulars) del fet escènic.

Si a Se respira en el jardín como en un bosque els d’El Conde de Torrefiel se centren en l’intercanvi bàsic, de tu a tu, entre qui actua i qui observa, a La Llista en Quim Bigas fa un homenatge al fet escènic com a espai creat per i per a la col·lectivitat. O bé com a espai per experimentar altres maneres d’estar col·lectivament.

En Quim parteix de la idea que una llista és un lloc on determinades paraules es troben com si fos per primer cop. Un lloc ‘zero’, on es fan possibles noves relacions – entre significats, objectes, persones. Una llista com una pàgina en blanc, tot i estar coberta de tinta.

Combinant l’enumeració de coses i més coses (provinents de llistes i més llistes) amb les accions del seu cos i les traces de la seva història, a La Llista en Quim Bigas convertirà diversos espais de la ciutat de Terrassa en un lloc zero similar, en espais on regnin la promiscuïtat i la ineficiència a l’hora de donar nom a les coses que ens hi passin. Aquesta llista particular comptarà, a més a més, amb les traces dels i les joves que l’any passat van participar del projecte Vincdesdevenir (creat en ocasió del TNT) i les de la Montse Sala, fundadora de la desapareguda companyia de teatre amateur de Terrassa Rodamón.

Les paraules aquí són moviment, part de coreografia. I el cos una àncora que ens situa en aquest ara i aquest aquí. La Llista, finalment, com un espai i un temps on totes, juntes i atentes, podem assaborir la potència i la llibertat de la pàgina en blanc i on poden desaparèixer, encara que només sigui una estona, les jerarquies i les etiquetes.