Finalizado

La Locomotora Negra 50 Anys

ver detalle del evento

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: 24-10-2021 18:30

Categorias: Conciertos

Vespres de Jazz, us convida al concert La Locomotora Negra - 50 Anys.Fer 50 anys com a orquestra de jazz només ha estat una fita aconseguida... Leer más

Vespres de Jazz, us convida al concert La Locomotora Negra - 50 Anys.

Fer 50 anys com a orquestra de jazz només ha estat una fita aconseguida per poques orquestres: Duke Ellington, Count Basie... i, que nosaltres coneguem, La Locomotora Negra. El que fou el projecte d’un grup d’amics amb ganes de tocar jazz, gaudir-ne i fer-ne gaudir a la gent, ha crescut i s’ha mantingut molt més enllà del que nosaltres mateixos crèiem en un principi. El bon tarannà dels que en formem part (permeteu-nos la immodèstia), un gaudi compartit, un lideratge persistent, l’absència d’urgències històriques o d’ambicions personalistes, el feed-back que ens ha aportat el públic, un funcionament assembleari i compromès, la determinació d’objectius i reptes al nostre abast però prou exigents... han estat alguns dels molts factors que han fet que aquesta història fos possible.

(Extret del llibre, de propera aparició, al voltant dels 50 anys de La Locomotora Negra)

Per celebrar aquesta fita que marcarà el final de la nostra trajectòria, hem organitzat una gira de concerts, sota el títol La Locomotora Negra 50 anys.

Amb aquestes actuacions volem acomiadar-nos de tots aquells llocs i aquells públics que han representat alguna cosa en la nostra història: l’Aliança del Poble Nou, Sitges, Terrassa, els Lluïsos d’Horta, Palafrugell, etc.

Esperem ser rebuts en tots aquests espais i indrets, per nosaltres entranyables, amb el mateix afecte i reconeixement que nosaltres els professem.

La Locomotora Negra

Las inscripciones estan cerradas.