Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Locomotora Negra “JAM SESSION DE LOCOS” + Presentació llibre

Conciertos, Música

  • La Locomotora Negra “JAM SESSION DE LOCOS” + Presentació llibre

Ciudad: Barcelona

Lugar: Nau Bostik

De domingo 12 diciembre 2021, 12:00 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 dic.
12:00 h
Finalizado
La Locomotora Negra un dels imprescindibles del jazz a Barcelona donar el tret de sortida a la seva última gira el passat 29 de novembre... Leer más

La Locomotora Negra un dels imprescindibles del jazz a Barcelona donar el tret de sortida a la seva última gira el passat 29 de novembre amb un concert al Palau de la Musica. Però l’energia i l’estima per la música d’aquesta banda nascuda un gener del 1971 a l’antiga Cova del Drac, no és un obstacle per que part dels seus membres segueixin tocant en combos variats i “jam sessions” a diferents espais de la ciutat. 

Aquesta col·laboració entre l’espai Bostik i la Locomotora Negra es veurà reflectida el proper dissabte 12 de desembre a les 12:00. Serà un tastet de jazz en una anomenada “JAM SESSION DE LOCOS” on hi participaran músics amics, membres de la banda i gent vinculada al barri de La Sagrera. Tanmateix es presentarà el seu llibre “Una història amb swing” en commemoració dels seus 50 anys de carrera. 50 anys que de ben segur s’ampliaran d’una manera o altre, sempre amb música, sempre amb Duke Ellington a l’horitzó, sempre amb la música jazz com a motor d’aquesta esplèndida banda convertida en tota una institució i família a la vegada.