Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La màgia lenta

Culturales, Teatro

  • La màgia lenta
  • La màgia lenta

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Sala Margarida Xirgu

Inicio: sábado 2 abril 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 abr.
20:00 h
Finalizado
Preu: 8 €Lloc: Sala Margarida Xirgu Durada espectacle: 60 minuts Idioma: Català Text: Denis Lachaud Direcció: Pierre Notte Interpretació:... Leer más

Preu: 8 €

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Durada espectacle: 60 minuts

Idioma: Català

Text: Denis Lachaud

Direcció: Pierre Notte

Interpretació: Marc Garcia Coté

Descripció: L’obra planteja el conflicte d’un home de 40 anys diagnosticat erròniament d’esquizofrènia i que de nen va patir abusos sexuals. En lluita constant amb si mateix, el personatge busca el camí de la veritat, vol fugir del dolor, però tem la descoberta de la seva veritable història. L'espectador l’acompanyarà a desenterrar les seves tràgiques reminiscències, a descobrir qui és, quina ferida soterrada el pertorba i a recórrer el desolat camí de la submissió.

Un sol actor encarna totes les veus que poblen l'escena, com si una confluència de diversos personatges en un sol cos es tractés.

En paraules del director, Pierre Notte, “La màgia lenta és una peça de rigor radical, ritme mantingut, tensió conservada, música teatral d’un misteri que avança, d’un temps que va des de la foscor cap a la llum, del confinament cap a la llibertat.”

La màgia lenta opera amb creixent serenitat. La serenitat que exigeix una revelació crucial.

Activitat postfunció: xerrada amb Fàtima "1 cada 5"