Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA MALETA

Teatro

  • LA MALETA

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Rambla Francesc Macià, 57, 08358 Arenys de Munt.

Inicio: sábado 29 febrero 2020, 21:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 29 feb.
21:30 h
Finalizado
dom. 1 mar.
19:00 h
Finalizado
La nova obra de teatre que ens presenta el Centre no deixarà a ningú indiferent. Podeu estar ben segurs. En Joan Llavador aposta fort... Leer más

La nova obra de teatre que ens presenta el Centre no deixarà a ningú indiferent. Podeu estar ben segurs. En Joan Llavador aposta fort amb La maleta, de la que és autor i director. La idea li va sorgir arran del llibre L'home de la maleta, de Ramon Solsona.Portada a escena per les nostres actrius Pilar Zamora, Eva Tortosa i Sònia Montilla i pel mateix Joan Llavador en el paper de pare, La maleta ens submergeix dins un conflicte que es viu a gran part de les nostres famílies. Per això, no dubtem en dir que aquesta ficció podria ser ben bé un fet real.

La maleta es representarà a la Sala Gran del Centre, amb entrades numerades i apte per majors d'edat el dissabte 29 de febrer, a les 21:30 i diumenge 1 de març, a les 19:00. Us recomanem que no espereu molt a adquirir les entrades per poder escollir les millors butaques i viure des de ben a prop, aquesta impactant obra.

La maleta ens porta a l'escenari el drama que viu un pare de família quan pateix la pèrdua de la seva esposa i recorre a les seves filles. Res sortirà com ell espera. El protagonista és un home individualista que sempre ha anat a la seva; un treballador humil, sense aspiracions al que li ha arribat l'hora d'entomar la vida tot sol, sense saber fer ni un ou ferrat. L'home es perd en la solitud.

El seu egoisme li passarà factura. O serà la societat?