Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA M.O.D.A

Conciertos, Música

  • LA M.O.D.A

Ciudad: Lleida

Lugar: Camps Elisis - escenari Escenari #festeslleida

De viernes 7 mayo 2021, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
vie. 7 may.
21:00 h
Finalizado
Durant la seva breu però intensa trajectòria, La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A.) s’ha anat guanyant una ferma base de... Leer más

Durant la seva breu però intensa trajectòria, La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A.) s’ha anat guanyant una ferma base de seguidors gràcies a una ètica de treball que podria resumir-se en: passió, honestedat i carretera. A les esquenes, un grapat d’Ep’s, quatre discos d’estudi i dos en directe, a més de considerables gires, actuacions en els principals festivals de l’Estat i presentacions arreu del món. Després de més de 140 concerts, tornen amb el seu nou disc d’estudi Ninguna ola, produït per Raül Refree. Un treball autoeditat en el qual la banda dibuixa nous horitzons musicals sense perdre la identitat que els ha dut a fer-se un lloc en el panorama de la música estatal dels nous temps.