Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA MÚSICA DELS NOMBR3S

Culturales, Música

  • LA MÚSICA DELS NOMBR3S

Ciudad: Mataró

Lugar: ATENEU FUNDACIÓ ILURO DE MATARÓ

Inicio: sábado 7 marzo 2020, 19:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 7 mar.
19:30 h
Finalizado
L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), en co-producció amb el Foment Mataroní i amb la Fundació Iluro, ha dissenyat un espectacle... Leer más

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), en co-producció amb el Foment Mataroní i amb la Fundació Iluro, ha dissenyat un espectacle musical que posa en relació les matemàtiques i la música. Un quartet de corda de solistes de l’OSV, amb el suport d’un narrador, el popular actor mataroní Roger Pera, que farà un passeig musical per l’obra de grans compositors com Bach, Mozart, Beethoven o Bartok, que servirà per il·lustrar diferents conceptes i coneixements matemàtics que estan ben presents en les seves obres: la simetria en les harmonies musicals, la proporció àuria i la bellesa, la física quàntica i el contrapunt.

Un espectacle musical didàctic i divertit que et farà reflexionar sobre la importància de les matemàtiques en les nostres vides mentre et fa gaudir de la música.

Tots els assistents al concert, gaudiran de la visita privada a l'Exposició de l'Ateneu de la Fundació Iluro "NOMBR3S DE BONA FAMÍLIA", La seva utilitat en la vida quotidiana.

PREUS:

Normal: 15 € Reduïda: 12 € (Estudiants de música)

Venda el dia del des d’1h abans de l'inici de l'espectacle a l’Ateneu Fundació Iluro, sempre que quedin localitats disponibles.

L'entrada reduïda s'haurà d'acreditar amb el CARNET d’estudiant o altre document acreditatiu.

Més informació: www.matarofoment.org

Foment Mataroní, Carrer Nou, 11 de Mataró.

HORARI DE INFORMACIÓ de Dilluns a Divendres de 17 a 21 hores.