LA NIT

Conciertos

  • LA NIT

Ciudad: Ponts

Lugar: Sant Pere de Ponts

De viernes 2 agosto 2024, 22:00 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
LA NIT · Trio Fortuny, amb la col·laboració de la companyia de dansa Mal Pelo Divendres 2 d’agost a les 22 hores Des d’una hora abans,... Leer más

LA NIT · Trio Fortuny, amb la col·laboració de la companyia de dansa Mal Pelo

Divendres 2 d’agost a les 22 hores

Des d’una hora abans, servei de bar a càrrec de l’Apagallums (també hi haurà servei un cop acabada l’actuació)

Interior de la col·legiata de Sant Pere de Ponts

El programa La Nit creat pel Trio Fortuny (Joel Bardolet - Pau Codina - Marc Heredia) amb la col·laboració de la companyia de dansa Mal Pelo, gira al voltant de la nit com a tema central i inclou l’arranjament per a trio amb piano d’Eduard Steuermann de La nit transfigurada de Schönberg i obres de compositors menys sovintejats, com el suís-nord-americà Ernest Bloch o la francesa Mel Bonis. El Trio Fortuny deixa també espai per a la nova creació nacional tot incloent-hi Trois Nocturnes de Joan Magrané, peça dedicada a ells.

La col·laboració de Mal Pelo amb el Trio Fortuny neix de la profunda convicció dels músics que el moviment i l’espai formen part de la vivència artística i l’experiència compartida amb el públic, més enllà dels gèneres. Molt singularment en aquest cas, trobem en la figura del violinista Joel Bardolet la baula de connexió atès que Bardolet col·labora amb la prestigiosa companyia de dansa catalana des de fa més d’un lustre.

ARTISTES

Trio Fortuny:

Joel Bardolet, violí

Pau Codina, violoncel

Marc Heredia, piano

Mal Pelo:

Pep Ramis, ballarí i coreògraf

María Muñoz, ballarina i coreògrafa