Finalizado

LA PELL FINA

ver detalle del evento

Lugar: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

De 26-03-2023 18:00 a 26-03-2023 19:15

Categorias: Música

UNA PRODUCCIÓ DE LA SALA FLYHARDPROGRAMACIÓ INCLOSA DINS DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE. Comèdia Text Contemporani Durada:... Leer más

UNA PRODUCCIÓ DE LA SALA FLYHARD

PROGRAMACIÓ INCLOSA DINS DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE. 


Comèdia

Text Contemporani 

Durada: 75 min. 

Idioma: Català 

Edat  recomanada: A partir de 16 anys 


El dilema de dir la veritat o no del què es pensa. 


SINOPSI: 

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava. 

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.  


FITXA ARTÍSTICA: 

AUTORIA i DIRECCIÓ 

Carmen Marfà i Yago Alonso 

REPARTIMENT 

Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau 

  

 

Las inscripciones estan cerradas.