La "Petita" música sacra.

Conciertos, Música

  • La "Petita" música sacra.

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De sábado 9 julio 2022, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
En aquesta ocasió us presentem dos músics ben diferents, però que tenen un eix en comú: la música sacra. Aquest estil musical pensat... Leer más

En aquesta ocasió us presentem dos músics ben diferents, però que tenen un eix en comú: la música sacra. Aquest estil musical pensat per acompanyar les pràctiques religioses, ha estat un format on grans compositors de la història han pogut desenvolupar les seves idees musicals i mostrar-nos la grandesa del seu art. A. Vivaldi va musicar el psalm nº110 en l’obra Dixit Dominus RV 595 adaptant la música al text d’una manera brillant com per exemple la solemnitat del jurament diví (Iuravit Dominus) exposada pel cor que comença a cappella i F. Schubert va compondre la missa nº2 en Sol M D 167 en només 1 setmana (3 al 7 de març de 1815) mostrant-nos la grandesa del seu art amb només 18 anys!
Us convidem a escoltar aquestes obres religioses doncs és una manera (més) d’apropar-nos a la música anomenada culta sentint dues de les obres més significatives, encara que breus, d’aquests dos grans compositors.


Coral Nova Ègara

Orquestra Nova Ègara

Solistes: Marisol Muñoz i Montse Calero (soprans)

               Assumpta Cumí (contralt)

               Josep Puy (tenor)

               Sebastià Serra (baix)

Direcció: Jordi Lalanza