Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La Sal de la Terra

Cine

  • La Sal de la Terra

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: miércoles 24 noviembre 2021, 19:30 h

Ver descripción del evento
mié. 24 nov.
19:30 h
Finalizado
Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula La Sal de la Terra de Wim Wenders... Leer más

Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula La Sal de la Terra de Wim Wenders i Juliano Ribeiro Salgado.

Presentació i col·loqui per Roser Bosch, Membre de la Comissió de Desenvolupament Humà Integral de Justícia i Pau.

Des de fa quaranta anys, el fotògraf Sebastião Salgado recorre els continents per captar els canvis de la humanitat. Ha estat testimoni de grans esdeveniments que han marcat la història recent: conflictes internacionals, fam, èxodes, etc. Salgado afirma que “La nostra veritable naturalesa és la violència, som un animal depredador, molt agressiu”. Aquest documental de Wim Wenders i Juliano Ribeiro sobre el fotògraf Sebastião Salgado presenta diferents situacions que manifesten la col·lisió humana i social actual. No es tracta només de mostrar paisatges espectaculars i fauna i flora exòtiques com a homenatge a la bellesa del planeta, sinó que també és una reflexió sobre les desigualtats i els interrogants que tenim plantejats com a raça humana.