Evento finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cicle Shakespeare: LA TEMPESTA. AJORNAT AL DIUMENGE 29 DE NOVEMBRE A LES 18 H

Teatro

  • Cicle Shakespeare: LA TEMPESTA. AJORNAT AL DIUMENGE 29 DE NOVEMBRE A LES 18 H
  • Cicle Shakespeare: LA TEMPESTA. AJORNAT AL DIUMENGE 29 DE NOVEMBRE A LES 18 H
Agotadas

Evento finalizado

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De sábado 23 mayo 2020, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 23 may.
21:00 h
Evento finalizado
La Tempesta és el nou projecte dels Parking ShakespeareSINOPSI LA TEMPESTA és la darrera obra de Shakespeare i en la qual el bard... Leer más

La Tempesta és el nou projecte dels Parking Shakespeare

SINOPSI

LA TEMPESTA és la darrera obra de Shakespeare i en la qual el bard mostra tota l’experiència acumulada al llarg de la seva vasta carrera, una peça misteriosa i ritual, que barreja pensar filosòfic i polític, recursos de comèdia, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca, i on es confronten l’Art creat pels homes i les forces tel·lúriques de la Natura. L’illa de Pròsper és on passa la major part de la peça, on van a parar les víctimes del naufragi que el màgic personatge ha provocat. L’illa és, al capdavall, un teatre dins el teatre, el món com a representació, un escenari en el qual Pròsper funciona com a esotèric demiürg, ajudat pel volàtil follet Ariel i patint els estirabots del fangós i feréstec Caliban. I l’illa és també l’escenari on Pròsper, el príncep destronat, practica la venjança amb els qui el van bandejar a l’exili, però alhora és l’espai on totes les rivalitats troben el corresponent perdó i la possible la redempció.

 

FITXA ARTÍSTICA

 

Adaptació i direcció: Marc Rosich

Intèrprets: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro Garcia Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Davo Marín, Carme Milán, Santi Monreal, Ricard Sadurní.

Música Original: Marc Sambola

Vestuari i escenografia: Joana Martí

Disseny de cartell: Marc Vilaplana

Producció i Comunicació: Aina Bujosa

Direcció artística: Pep Garcia- Pascual