Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA ÚLTIMA GRAN ESTAFA

Cine

  • LA ÚLTIMA GRAN ESTAFA

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De sábado 9 enero 2021, 19:45 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
Després dels seus últims fracassos cinematogràfics, el productor de Hollywood Max Barber (Robert De Niro) està en deute amb Reggie... Leer más

Després dels seus últims fracassos cinematogràfics, el productor de Hollywood Max Barber (Robert De Niro) està en deute amb Reggie Fontain (Morgan Freeman), el cap de la màfia.

Desesperat i amb la seva vida en joc, Max decideix produir una nova pel·lícula amb escenes d’acció d’alt risc amb la finalitat de provocar la mort del protagonista i cobrar així l’assegurança. L’actor triat és Duke Montana (Tommy Lee Jones), una vella estrella deprimida amb problemes amb la beguda: el blanc perfecte per als plans de Max.

Els dies passen i, malgrat tots els seus intents per a acabar amb Duke, Max no aconsegueix el seu propòsit. Escena rere escena aquest sobreviu i, sense voler-ho, està rodant la millor pel·lícula de tota la seva carrera.

Classificació per edat:12 anys

Gènere:Comedia

Durada:104 min

Director:George Gallo

Repartiment:Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Vincent Spano, Natalie Burn, Emile Hirsch, Zach Braff, Patrick Muldoon, Eddie Griffin, Joel Michaely, Nick Vallelonga, Blerim Destani, Michelle Maylene, Julie Lott, Melissa Greenspan, Jermaine Washington, Ray Bouderau, Leonard Waldner, Bill Luckett

País:Estats Units

Idioma original:Anglès