Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES

Teatro

  • LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES
  • LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES
  • LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES

Ciudad: Sant Joan de Vilatorrada

Lugar: Teatre Ateneu La Verbena

De sábado 2 abril 2022, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 abr.
20:00 h
Finalizado
L'obra proposa un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el... Leer más

L'obra proposa un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem a 80 ties, sovint silenciades.

Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes ties fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.

Una actriu que també canta i una pianista que l’acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu però també divulgatiu i divertit.

Aquest és el nostre homenatge a totes les aventureres. A totes les ties intrèpides, inconformistes, idealistes, innovadores i irrepetibles que ens han precedit i que o bé no coneixem o bé no reivindiquem prou. No ens hi caben totes les que són però si que ho són totes les que hi estan. 80 Ties.