La dona del tercer segona amb l'actriu Àurea Márquez

Teatro

  • La dona del tercer segona amb l'actriu Àurea Márquez
  • La dona del tercer segona amb l'actriu Àurea Márquez

Ciudad: Tremp

Lugar: Espai Cultural La Lira

De viernes 21 enero 2022, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
La dona del tercer segona és un monòleg. Una dona parla als seus veïns, i els demana un favor, un favor incòmode, un favor difícil... Leer más

La dona del tercer segona és un monòleg. Una dona parla als seus veïns, i els demana un favor, un favor incòmode, un favor difícil de concedir.

Després de les alegries que ens va donar La Lleugeresa i altres cançons, encarem la producció d’un espectacle en què tornem a confiar en bona part de l’equip que el va fer possible. I en aquest cas, és l’Àurea Márquez qui protagonitza la història d’una dona de cinquanta anys, carnissera de professió, que viu amb el seu fill, i avui s’explica davant de la seva comunitat de veïns. Explica un fet relacionat amb les malalties mentals i amb l’estigma que arrosseguen les persones que en pateixen alguna.

Sinopsi: A l'escala hi ha una reunió, la dona que viu al pis tercer segon no hi sol assistir però avui creu que hi ha de ser; ha d'explicar una cosa molt important als veïns, ha de demanar un favor difícil de concedir, relacionat amb l'estigma que arrosseguen les persones amb alguna malaltia mental.

La duració de l'obra és de 70 minuts.